Valoarea cadourilor se masoara in sentimente

Se spune ca cele mai frumoase cadouri pe care le poti darui sunt timpul, atentia si dragostea. Imi place sa ofer celor dragi toata atentia, imi place sa le ofer cadouri pline de dragoste in cautarea carora petrec timp pretios pentru a face cele mai bune alegeri. Pentru ca da, valoarea cadourilor se masoara in sentimente.

Borealy

Sentimentele, emotiile si trairile pe care doresc sa le exprim prin intermediul unui dar pe care il ofer unei persoane dragi se materializeaza intotdeauna in cadouri deosebite si cu adevarat unice, pe care nu vreau sa le vad in toate vitrinele. Si cum hoinaritul prin oras in cautarea cadoului perfect a devenit un lux, am descoperit taramul darurilor de poveste – Borealy. Si pentru ca este luna martie, luna Femeii, am ales doua daruri deosebite pentru cea care mi-a dat viata si pentru cea care m-a invatat ce inseamna viata, adica pentru mama si sora mea.

In acest fel, la Borealy am gasit darul potrivit pentru scumpa mea mama si anume Setul Silver Luxury Home. Probabil va intrebati de ce am ales acest interesant dar care, la o prima vedere, pare foarte simplu, insa ascunde in spatele sau o adevarata simbolistica. Setul contine o interesanta decoratiune din portelan care infatisaza un arbore, precum si un deosebit platou, tot din portelan, cu marginile parca dantelate. Mama iubeste sa aiba grija de casa pe care o rasfata cu decoratiuni care mai de care mai interesante, iar atunci cand are musafiri, acestia vor fi serviti cu delicioase gustari si preparate din cele mai alese si elegante vase. Astfel, platoul pe care minunatul set il contine nu se dovedeste a fi doar util, insa exprima cat se poate de fidel personalitatea mamei: la o prima vedere, mama pare o persoana sensibila, asa cum frumosul platou incanta prin fragilitatea sa. Insa, in realitate, mama este o fire puternica, capabila sa faca orice pentru cei pe care ii iubeste, la fel cum platoul se dovedeste a fi foarte rezistent in comparatie cu aspectul sau.

Cadou mama

Arborele din portelan este menit sa completeze semnificatia setului. In timp ce mama foloseste cu mandrie platoul pentru a servi cele mai delicioase gustari, copacul este cel care, pentru mine, o reprezinta in totalitate, deoarece EA este arborele vietii.

Ii spun mereu ca nu cred ca exista femeie pe planeta asta sa aiba mai multe bijuterii decat ea, insa atunci cand le vad amestecate prin fel de fel de cutii si cutiute nepotrivite ii spun surioarei mele ca trebuie sa isi pretuiasca bijuteriile si sa le ofere intreaga atentie. Eh, dar asa este ea, mai romantica, boema si uneori parca are capul in nori. Asa ca m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa ii ofer aceasta minunata caseta de bijuterii care se potriveste perfect cu personalitatea ei. Cutia de bijuterii White French nu se remarca doar prin utilitatea sa, ci si prin aspectul inedit, dar mai ales prin simbolistica. Trandafirul cu petale de foc, asa cum este sufletul Mihaelei, intra in contrast cu puritatea si albul lemnului.

Cadou sora

Probabil va intrebati cat au costat aceste doua daruri pe care eu le-am oferi mamei si Mihaelei cu ajutorul Borealy. Ei bine, ambele au costat multa iubire, la fel de multa fericire si multumire sufleteasca pentru ca le am alaturi si milioane de zambete pe care am reusit sa le aduc pe chipurile lor.

Articolul a fost scris pentru etapa cu numarul doi a SpringSuperBlog 2013.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s