Despre mine

220050_224684854209370_6608224_oDruette este alter ego-ul meu! Este  incapatanata, uneori carcotasa dar realista peste masura, insa uneori se pierde in propria poveste pe care o scrie in timp ce soarbe linistita din ceasca cu ceai de vanilie. Nu imi povesteste niciodata nimic insa am descoperit cufarul cu paginile tocite ale vietii ei asa ca nu imi ramane decat sa le impartasesc si cu voi. Pe langa cateva pagini roase de vreme, cufarul ascunde si o comoara: haine, accesorii, decoratiuni si fotografii, toate realizate de mana lui Druette atunci cand batranii ochelari o sfatuiau sa mai lase pana din mana.

Eu? Andra Istrate, incantata de cunostinta. Mi-am pierdut pana de scris de cateva ori. Dar am gasit-o! Iar a treia oara nu o voi mai pierde pentru ca mi-am tatuat-o pentru totdeauna, pe piele si in suflet.

Despre mine… mai bine as putea sa scriu despre tine! Sau pentru tine!

♥ Pentru ca de la sfarsitul anului 2013 mi-am inchiriat penita si tusul si mi-am mutat ideile pe www.marketnet.ro (martie 2014 end of story).

♥ Acest lucru nu ar fi fost posibil daca nu imi savarseam ucenicia pe dli.ro, bridegeek.ro, homegeek.ro, artgeek.ro, hobbygeek.roincepand cu 2011.

♥ Intre timp m-am jucat si putin de-a don’soara profesoara si am adunat cateva experiente placute ca doar nu am predat in invatamantul de stat! Din luna martie a anului 2014 am redevenit parte a echipei Belle Languages pe postul de Consultant.

♥ Am imbinat pasiunea pentru muzica cu abilitatile scriitoricesti, mintea agera si ideile creative alaturi de o echipa minunata – Suburban Magazine.

♥ Uneori, cand ideile se iau la harta, le las putin ragaz si eu imi mut biroul pe canapea, acolo unde creativitatea trece din sfera abstractului catre cea a concretului si se materializeaza in haine, accesorii si decoratiuni handmade.

♥ Imi place natura si nu rezist foarte mult timp in casa, asa ca plimbarile se afla pe primul loc atunci cand vine vorba de relaxarea suprema. In aer liber, pe motor, la mare, la munte sau in parc, doar in casa sa nu stau. Si daca se intampla sa raman prizoniera celor patru pereti, cu siguranta ma gasesti citind sau urmarind un episod din zecile de seriale pe care le iubesc.

♥ Sunt pasionata de cultura amerindiana pe care o studiez inca din anul 2008.

Ah, si sa nu uit, am o mare afinitate pentru ♥, pene, buburuze si animalute.

Am multe casute in mediul online:

Mail: andra7istrate@yahoo.com

Facebook profile

Facebook page

Twitter

LinkedIn

Pinterest

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

 1. Pingback: Fall giveaway | Druette

 2. Ţi-am acordat votul meu. Îmi plac lucrurile frumoase, făcute cu trudă şi dibăcie, rod ale mâinilor harnice şi ale minţilor destupate. Eu am lucrat ca gravor în metal 40 de ani. Ştiu ce înseamnă migala. De cinci ani m-am dedicat scrisului, un vis pe care-l aveam de tânăr. Din păcate, trebuia să trăiesc eu şi familia mea şi de aceea am ales o meserie practică. Dar cum se spune, niciodată nu este prea târziu, am terminat şase romane în patru ani, un al şaptelea va fi gata peste puţină vreme. Ai fi foarte amabilă dacă ai găsi timpul necesar pentru a-ţi arunca o privire. Dacă ai face un comentariu, ar fi şi mai bine. Eu îţi trimit câteva
  linkuri:
  http://clar-de-luna.blogspot.com/
  http://cezar.ebloguri.ro/tablouri-dintr-o-expozitie-fragmente/
  http://cezar.ebloguri.ro/paso-doble-fragmente/
  http://cezar.ebloguri.ro/casa-dintre-ape-fragmente/
  http://cezar.ebloguri.ro/ultimul-hit-fragmente/
  http://cezar.ebloguri.ro/colierul-penelopei-fragment/
  http://cezar.ebloguri.ro/nuvelistul-fragment-din-roman/

  Fragmente din romanele mele, pe bloguri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s